Urządzenia i Akcesoria
Peaches in white wine syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
968.3 kJ /
230.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional cocktail sauce
5 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Peppercorn sauce
20 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Basil oil
10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min