
Urządzenia i Akcesoria
Peaches in white wine syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
230.5 kcal /
968.3 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
62.8 mg