Urządzenia i Akcesoria
Peaches in white wine syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
968.3 kJ /
230.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Coconut lime spritzer
5 min
Smoked Trout Dip
15 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Brandy cream
15 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min