Urządzenia i Akcesoria
Peaches in white wine syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
968.3 kJ /
230.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Cream of tomato soup
25 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.