Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1129.7 mg
Alternatywne przepisy
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Thai beef salad
1hod. 15min
Oysters Mignonette
5 мин.
Mango salmon bowl
40 dk
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Miso salmon broth
40 dk
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25hod. 40min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Tuna poke bowl
1sa