Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1129.7 mg
Alternatywne przepisy
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Coconut poached chicken salad
45min
Miso salmon broth
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hoisin pork bowl
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Turkey taco salad bowl
15min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Prawn saganaki with feta
35min
Oysters Mignonette
5min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min