Urządzenia i Akcesoria
Prawn tacos with avocado lime sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Taco shells
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
dried basil½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
Avocado lime sauce
-
fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)1 bunch
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
freshly squeezed lime juice1 - 2 tbsp
-
avocado flesh only½
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic clove1
-
long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
extra virgin olive oil20 g
Assembly
-
medium raw prawns peeled and deveined350 g
-
taco seasoning (see Tips)1 - 2 tsp
-
iceberg lettuce shredded or 100 g red cabbage¼
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129.7 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1807.2 kJ /
430.3 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef fajitas
30 min
Hoisin pork bowl
45 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min