Salade de millet en verrines

Salade de millet en verrines

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'amandes fumées
    60 g
  • de millet en grains
    250 g
  • d'eau
    900 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • oignon en botte
    1
  • de carottes grossièrement râpées (voir conseil)
    100 g
  • courgettes grossièrement râpées (voir conseil)
    300 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de miel
    15 g
  • de vinaigre de vin blanc
    50 g
  • de moutarde
    20 g
  • de jus d'orange
    50 g
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de canneberges séchées
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 323.8 kcal / 1354.7 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 42.9 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 698.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...