Salade de millet en verrines

Salade de millet en verrines

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 60 g d'amandes fumées
  • 250 g de millet en grains
  • 900 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 oignon en botte
  • 100 g de carottes grossièrement râpées (voir conseil)
  • 300 g courgettes grossièrement râpées (voir conseil)
  • 40 g d'huile d'olive
  • 15 g de miel
  • 50 g de vinaigre de vin blanc
  • 20 g de moutarde
  • 50 g de jus d'orange
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 4 c. à soupe de canneberges séchées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 698.6 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 1354.7 kJ / 323.8 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 42.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...