Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jeunes pousses d'épinard frais
- 1 - 2 gousse(s) d'ail en granulés
- 6 branches de menthe fraîche, effeuillées
- 1 oignon (env. 50 g) coupé en deux
- 1 bouquet de radis rouge, sans les feuilles (env. 300 g)
- ¾ c. à café de sel
- 200 g de crème acidulée, 10 % de matières grasses
- 20 g de jus de citron
- 15 g d'huile végétale
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 642 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade pommes-carottes
5 Min
Salade de crudités
10 Min
Salade de poivrons
20 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 Min
Sauce balsamique
10 Min
Salade de légumes citronée
15 Min
Salade arc-en-ciel expresse
10 Min
Salade de betteraves
10 Min
Salade de carottes
15 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Salade céleri-pomme
10 Min