Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)

Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)

4.7 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2 cm)
    40 g
  • de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
    180 g
  • de beurre
    15 g
  • de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
    130 g
  • gousse d'ail pressée
    ½
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 cube
  • de lardons
    40 g
  • de marrons, surgelés décongelés, coupés en deux
    100 g
  • d'eau
    3 c. à soupe
  • de poivre, moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 140 kcal / 586 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...