Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)

Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)

4.6 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan en morceaux (2 cm)
  • 180 g de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
  • 15 g de beurre
  • 130 g de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
  • ½ gousse d'ail pressée
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 40 g de lardons
  • 100 g de marrons, surgelés décongelés, coupés en deux
  • 3 c. à soupe d'eau
  • 2 pincées de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 586 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...