Blinis aux pois chiches et aux tomates

Blinis aux pois chiches et aux tomates

3.3 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
36 morceaux

Składniki

  • de pois chiches secs
    250 g
  • d'oignons coupés en deux
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de tomates coupées en quatre
    300 g
  • de gingembre séché moulu
    2 pincées
  • de cumin en poudre
    2 pincées
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    ¼ c. à café
  • d'eau
    200 g
  • de ciboulette fraîche ciselée
    1 c. à soupe
  • feuilles de thym frais
    1 c. à soupe de
  • d'huile d'olive pour cuire
    un peu

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 42 kcal / 177 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...