Salade d'orge tiède aux légumes-poulet

Salade d'orge tiède aux légumes-poulet

4.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
5 portions

Składniki

  • de courgettes coupées en morceaux
    250 g
  • de carottes coupées en morceaux
    200 g
  • d'olives, tout type, dénoyautées
    50 g
  • de thym, frais effeuillé
    1 brin
  • de basilic frais
    10 petites feuilles
  • de poulet, désossé
    600 g
    600 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau
  • d'huile d'olive pour badigeonner
    un peu
  • poivre noir, fraîchement moulu
    un peu de
  • citron coupé en rondelles
    1
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    2 ½ c. à café
  • d’orge perlé
    250 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de yogourt nature
    100 g
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ¼ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 352 kcal / 1470 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...