
Urządzenia i Akcesoria
Beef and cashew nut yellow curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
sesame oil45 g
-
beef fillet cut in strips (1 x 5 cm strips), dried with paper towels600 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
red onion sliced60 g
-
red capsicum julienned140 g
-
carrot julienned100 g
-
yellow curry sauce (see Tip)300 g
-
canned bamboo shoots slices227 g
-
roasted cashews to serve
-
spring onion/green onion cut into slices, to serve
-
fresh coriander leaves to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
481.9 kcal /
2016.1 kJ
Białko
34.2 g
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Sód
1004.1 mg