Poulet au sirop d'érable et à la moutarde, panais et carottes

Poulet au sirop d'érable et à la moutarde, panais et carottes

3.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
    6
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de fond de volaille
    700 g
  • de moutarde fine
    1 c. à café
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à café
  • bouquet garni
    1
  • carottes en biseaux
    6
  • panais en biseaux
    4
  • blanc de poireau en biseaux
    1
  • de beurre en morceaux
    60 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de persil frais
    5 brins
  • de sirop d'érable
    80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 513 kcal / 2151 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...