Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons

Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons

4.5 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • oignons frais
    4
  • de feuilles de persil frais
    15 g
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ½ bouquet
  • de menthe fraîche
    10 feuilles
  • du sel
  • de filets de poulet
    600 g
  • d'eau
    1000 g
  • de lardons fumés
    150 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • de beurre
    20 g
  • poivre moulu
  • de petits pois frais (1000 g non écossés environ)
    450 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434 kcal / 1815 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...