Urządzenia i Akcesoria
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Składniki
Salmon Terrine
-
fresh dill thick end of stalks removed25 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)2
-
cream cheese200 g
-
double cream100 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined100 g
-
olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
-
sour cream120 g
-
crème fraîche200 g
-
pickled green peppercorns rinsed1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Stroganoff Strudel
1 godz. 40 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min