
Urządzenia i Akcesoria
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 slices
Składniki
Salmon Terrine
-
fresh dill thick end of stalks removed25 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)2
-
cream cheese200 g
-
double cream100 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined100 g
-
olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
-
sour cream120 g
-
crème fraîche200 g
-
pickled green peppercorns rinsed1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
312 kcal /
1307 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Scallops with pea purée
25 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min