Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh-stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 pieces
Składniki
-
bulgur wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
mixed peppers4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
1073 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Almond Dip
20 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Baba Ganoush
1 godz.
Falafel
24 godz.
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Guacamole
5 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min