Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh-stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 pieces
Składniki
-
bulgur wheat (see tip)70 g
-
water boiling120 g
-
mixed peppers4
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)2
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces (2 cm)120 g
-
ripe tomatoes quartered, deseeded200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
baharat spice mix (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber diced (5 mm)100 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
1073 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Guacamole
5 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min