Urządzenia i Akcesoria
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
white bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves plus extra for garnishing10 g
-
fresh tuna cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
toasted pine nuts55 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
medium eggs2
-
lemon finely grated zest and juice1
Sauce
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
tinned peeled plum tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
dried oregano1 tsp
-
sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red wine vinegar (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.2 g
Kalorie
1931 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Pea and Mint Risotto
40 min