Alpine Macaroni
TM6 TM5

Alpine Macaroni

3.7 (20 ocen)

Składniki

Macaroni

  • 100 g Gruyère cheese, cut in pieces (approx. 3 cm)
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cubed (1 cm)
  • 450 g water
  • 300 g whipping cream
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g green apples, peeled, cored, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g macaroni pasta
  • 40 g plain flour
  • 160 g onions, cut in thin rings
  • 30 g unsalted butter, diced

Apple Sauce and Finalisation

  • 25 g lemon juice
  • 20 - 40 g caster sugar, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3642 kJ / 874 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
92 g
Tłuszcz
45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy