Urządzenia i Akcesoria
Alpine Macaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Macaroni
-
Gruyère cheese cut in pieces (approx. 3 cm)100 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cubed (1 cm)400 g
-
water450 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green apples peeled, cored, cut in pieces (2 cm)500 g
-
macaroni pasta250 g
-
plain flour40 g
-
onions cut in thin rings160 g
-
unsalted butter diced30 g
Apple Sauce and Finalisation
-
lemon juice25 g
-
caster sugar or to taste20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min