Urządzenia i Akcesoria
Alpine Macaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Macaroni
-
Gruyère cheese cut in pieces (approx. 3 cm)100 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cubed (1 cm)400 g
-
water450 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green apples peeled, cored, cut in pieces (2 cm)500 g
-
macaroni pasta250 g
-
plain flour40 g
-
onions cut in thin rings160 g
-
unsalted butter diced30 g
Apple Sauce and Finalisation
-
lemon juice25 g
-
caster sugar or to taste20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint Courgettes
30 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Lemon Chicken
20 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min