Urządzenia i Akcesoria
Alpine Macaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Macaroni
-
Gruyère cheese cut in pieces (approx. 3 cm)100 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cubed (1 cm)400 g
-
water450 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green apples peeled, cored, cut in pieces (2 cm)500 g
-
macaroni pasta250 g
-
plain flour40 g
-
onions cut in thin rings160 g
-
unsalted butter diced30 g
Apple Sauce and Finalisation
-
lemon juice25 g
-
caster sugar or to taste20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 Min
Bibimbap Burrito
45 Min
Pasta with Pork and Beans
45 Min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 Std.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min