Urządzenia i Akcesoria
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 godz. 5 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Creamy Mushrooms
35 min