Bruschetta melon-poivron

Bruschetta melon-poivron

4.5 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • poivron rouge coupé en quartiers
    1
  • poivron jaune coupé en quartiers
    1
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • du sel
  • melon coupé en morceaux de la taille de la goulotte
    ½
  • échalote émincée
    1
  • de basilic frais ciselé
    5 brins
  • de ricotta
    160 g
  • de pignons de pin grillés
    30 g
  • de pain de campagne de belle taille (15 cm long)
    4 tranches épaisses
  • poivre noir fraîchement moulu
  • fleur de sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 375.9 kcal / 1572.5 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 29.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 196.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...