Bruschetta melon-poivron

Bruschetta melon-poivron

4.4 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1 poivron rouge coupé en quartiers
  • 1 poivron jaune coupé en quartiers
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • ½ melon coupé en morceaux de la taille de la goulotte
  • 1 échalote émincée
  • 5 brins de basilic frais ciselé
  • 160 g de ricotta
  • 30 g de pignons de pin grillés
  • 4 tranches épaisses de pain de campagne de belle taille (15 cm long)
  • poivre noir fraîchement moulu
  • fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 196.7 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1572.5 kJ / 375.9 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 29.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...