Gratin de spirales de patate douce au poulet

Gratin de spirales de patate douce au poulet

4.0 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'huile de noix de coco
    6 c. à café
  • de patates douces coupées en morceaux de la taille de la goulotte
    400 g
  • de mozzarella en morceaux
    250 g
    250 g de cheddar, en morceaux
  • poivron rouge coupé en morceaux
    ½
  • oignon coupé en deux
    1
  • gousses d'ail
    2
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • d'épices à chili
    1 c. à café
  • de filet de poulet, sans peau en cubes (3-4 cm)
    500 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de grains de maïs doux en conserve égouttés
    150 g
  • de haricots noirs en conserve égouttés
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 588 kcal / 2460.1 kJ
Białko 48.3 g
Tłuszcz 25.1 g
Węglowodany 43.4 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 875.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...