Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes

Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes

3.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • poivrons rouges coupés en deux et épépinés
    5
  • de ricotta
    100 g
  • de fromage de chèvre frais
    150 g
  • de ciboulette fraîche ciselé
    1 bouquet
  • feuilles de basilic frais ciselées
    8
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de roquette
    50 g
    50 g de mâche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 142 kcal / 598 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...