Soupe au chou et aux petits farcis

Soupe au chou et aux petits farcis

3.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • le zeste d'une orange non traitée, râpé
  • de viande de veau dénervée, en morceaux hachée
    300 g
    300 g de blanc de volaille, haché
  • œuf
    1
  • de chou frisé kale
    400 g
  • d'huile neutre
    20 g
  • blanc de poireau coupé en rondelles (1-2 cm)
    160 g
  • de céleri branche coupé en rondelles (1-2 cm)
    50 g
  • de navet coupé en morceaux (1-2 cm)
    100 g
  • de carottes coupées en rondelles (1-2 cm)
    140 g
  • d'eau
    1000 g
  • de gros sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à soupe
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 900 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 7.8 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...