Quenelles de chèvre sur purée de carottes

Quenelles de chèvre sur purée de carottes

4.1 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

Les quenelles de chèvre
  • de fromage de chèvre frais grossièrement émietté, type Petit Billy®
    100 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de feuilles de thym frais (en garder un peu pour la finition)
    1 c. à soupe
  • de ciboulette fraîche finement ciselée
    2 c. à soupe
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
La purée de carottes
  • de carottes coupées en morceaux
    200 g
  • d'eau
    450 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de cumin en poudre
    ½ c. à café
  • de fromage frais
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 69 kcal / 288 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...