Chou farci au haddock

Chou farci au haddock

3.9 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 600 g de filet de haddock coupé en 6 morceaux
  • 300 g de lait demi-écrémé
  • 1 chou vert et une grande quantité d'eau salée
  • 6 c. à café bombée de moutarde à l'ancienne
  • 150 g de gouda au cumin, coupé en fines lamelles
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1000 g d'eau
  • 300 g de mélange de riz sauvage préalablement passé sous un filet d'eau froide
  • 1 orange (opcjonalnie) non traitée
  • le jus d'un citron jaune

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35.2 g
Kalorie 1637 kJ / 406 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 43.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...