Dip d'asperges blanches

Dip d'asperges blanches

3.2 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 200 g d'asperges blanches en conserve
  • 10 g d'huile de sésame
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 blanc d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 310 kJ / 74 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...