![Dip d'asperges blanches Dip d'asperges blanches](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88B08F9A-0456-41CD-BC0E-DBAFE4130A2A/Derivates/E02AE02A-E32C-49FF-AB13-36F9F38B9869.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g d'asperges blanches en conserve
- 10 g d'huile de sésame
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousses de betterave en deux façons
15min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Guacamole de petits pois
20 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Sauce rose au yaourt
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Verrines estivales
12h