Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 feuilles de menthe fraîche, et quelques-unes pour la finition
- 500 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 3 œufs
- 80 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 311 kJ / 74 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Muffins pistou-pistache
40min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30min
Velouté de châtaigne
35min
Purée de céleri aux cacahuètes
40min
Velouté de concombre aux noix
10 Min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Flans de poireau
35min
Flan d'aubergine
1 Std.