Wersje kompatybilne
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g d'eau
- 350 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 3 tranches fines de pancetta
- 25 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 460.1 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 429.7 mg
Alternatywne przepisy
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de melon
10 min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Gaspacho
12 godz.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 godz.
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min