Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 630.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandade de lieu à la patate douce
1小时
Brandade de morue et persillade
50min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1小时
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Ragoût de champignons, saucisses et l'orge
55min
Navarin aux petits légumes
1小时
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Raie aux câpres
45 Min