![Brandade de haddock Brandade de haddock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B90E8A1B-79EE-4DDE-BDA4-6606843DB6D3/Derivates/b713dffe-80e0-4c45-93d3-14875b972840.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 630.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1 godz.
Truite farcie au maroilles
1 godz.
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Parmentier de canard, panais et carotte
1 godz. 10 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Brandade de lieu à la patate douce
1 godz.
Accras de julienne
45 min
Rougail saucisse et riz
50 min
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min