Tian aux anchois, olives et romarin

Tian aux anchois, olives et romarin

3.9 67 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • oignons coupés en deux
    2
  • olives noires dénoyautées
    25 - 29
  • d'huile d'olive et 1 filet d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • petites aubergines coupées en tranches
    2
  • tomates coupées en tranches
    4
  • courgettes coupées en tranches
    3
  • filets d'anchois à l'huile
    8
  • d'aiguilles de romarin frais
    1 branche
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 180 kcal / 758 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...