Tian aux anchois, olives et romarin

Tian aux anchois, olives et romarin

3.9 70 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 2 oignons coupés en deux
  • 25 - 29 olives noires dénoyautées
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet d'huile d'olive
  • 2 petites aubergines coupées en tranches
  • 4 tomates coupées en tranches
  • 3 courgettes coupées en tranches
  • 8 filets d'anchois à l'huile
  • 1 branche feuilles de romarin frais
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 758 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...