Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver

Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver

3.5 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • poireau
    1
  • carottes
    2
  • panais
    1
  • patate douce
    1
  • de persil frais effeuillés, et un peu pour servir
    4 brins
  • de maquereaux frais, vidés levés en filets "portefeuille"
    8 filets
  • de moutarde à l'ancienne
    3 c. à soupe
  • poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 381 kcal / 1587 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...