Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver

Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver

3.5 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 poireau
  • 2 carottes
  • 1 panais
  • 1 patate douce
  • 4 brins de persil frais effeuillés, et un peu pour servir
  • 8 filets de maquereaux frais, vidés levés en filets "portefeuille"
  • 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 1 filet d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1587 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...