Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de mangue, en petits cubes
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 citron vert, jus et zeste râpé
- 75 g d'eau
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 381 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Soupe de mangue au sirop d'érable et anis vert
15min
Gaspacho
12 Std.
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4h 15 min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 Min
Emulsion d'ananas
15min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2 Std. 50 Min
Soupe de fraise à la menthe
15min