Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de mangue, en petits cubes
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 citron vert, jus et zeste râpé
- 75 g d'eau
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 381 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Crevettes à la mangue et au lait de coco
50 min
Pêches au basilic
30 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15 min.
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4klst 15 min
Douceur mangue-Passion
15 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Mousse de fraises et framboises
20min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min