Gratin de fenouil au chèvre

Gratin de fenouil au chèvre

4.2 153 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de bulbes de fenouil coupés en deux ou quatre selon la grosseur
  • 40 g de farine de blé
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 400 g de lait
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 250 g de fromage de chèvre en bûche et quelques rondelles pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 716 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 1047.7 kJ / 252.3 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...