Gratin de fenouil au chèvre

Gratin de fenouil au chèvre

4.2 152 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de bulbes de fenouil coupés en deux ou quatre selon la grosseur
    800 g
  • de farine de blé
    40 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de lait
    400 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de fromage de chèvre en bûche et quelques rondelles pour la finition
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 252.3 kcal / 1047.7 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 8.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Sód 716 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...