Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
TM5 TM6

Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras

4.8 (45 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignons
  • 60 g de beurre
  • 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • ¼ de baguette de pain
  • 40 g de cerneaux de noix
  • 100 g de foie gras de canard cuit

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1760 kJ / 424 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy