Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras

Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras

4.7 47 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignons
  • 60 g de beurre
  • 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • ¼ de baguette de pain
  • 40 g de cerneaux de noix
  • 100 g de foie gras de canard cuit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1760 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...