
Urządzenia i Akcesoria
Community fave brown rice salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
short grain brown rice400 g
-
water1000 g
-
soy sauce60 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (2 cm)2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
red capsicum diced (1cm)1
-
roasted cashews240 g
-
dried currants150 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
488.3 kcal /
2043 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
64.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
431.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Raspberry crumble bars
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Brown rice
50 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Brak ocen
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min