Urządzenia i Akcesoria
Community fave brown rice salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
short grain brown rice400 g
-
water1000 g
-
soy sauce60 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (2 cm)2 - 3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
red capsicum diced (1cm)1
-
roasted cashews240 g
-
dried currants150 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
431.1 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2043 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Chunky guacamole
10 min
Mushroom risotto
30 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Spinach and leek frittata
40 min
Chilli and cheese nachos
35 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Brown rice
50 min
No fail mash potato
20 min