Urządzenia i Akcesoria
Summer fruits in mulled cider syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 jars
Składniki
Mulled cider
-
brown sugar to taste50 g
-
water200 g
-
orange zest (approx. 5 x 1.5 cm), no white pith3 pieces
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
cinnamon quills plus extra to serve2
-
whole cloves6
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cardamom pod crushed2
-
star anise2
-
alcoholic apple cider750 g
Cider fruit
-
vanilla beans2
-
cinnamon quills2
-
white balsamic vinegar30 g
-
caster sugar100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
strawberries washed and hulled400 g
-
fresh raspberries125 g
-
peach flesh only, cut into slices (1 cm)1
-
nectarines flesh only, cut into slices (1 cm)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
31 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1466 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Lemon or lime butter
15 min
Brandy cream
15 min
Citrus salt
35 min
Chilli oil
25 min
British spice rub
5 min
Lemon and thyme oil
25 min
White balsamic reduction
40 min
Chocolate sauce
20 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min