Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chive pikelets
- 5 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter, plus extra for frying
- 140 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 180 g sour cream
- 125 g full cream milk
- 1 egg
Mushrooms
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters
- 8 slices prosciutto (approx. 160 g), rind removed and cut into halves, or 4 shortcut bacon rashers (approx. 160 g), rind removed and cut into quarters
- 40 g olive oil
- 360 g button mushrooms, brushed clean and cut into slices
- 2 tsp tamari sauce (opcjonalnie)
- 2 tbsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- fresh chives, finely chopped, or micro herbs, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 249 kJ / 59 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 192.3 mg
Alternatywne przepisy
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Banoffee arctic roll
28h 40 min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Baked honey cheesecake
4h 20 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Lemon and caper aioli
15 Min
Lemon and coconut blondies
40 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min