Urządzenia i Akcesoria
Gluten free warm berry cobbler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
raw sugar plus extra for sprinkling140 g
-
pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)1
-
fresh mixed berries (see Tips)200 g
-
white rice flour (see Tips)80 g
-
potato starch60 g
-
arrowroot flour20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
full cream milk60 g
-
egg1
-
mascarpone cheese to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
158.5 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1319.8 kJ /
314.2 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw
10 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Chopped vegetable salad
10 min
Brandy cashew cream
5 min
Potato bake
1 godz. 35 min