Urządzenia i Akcesoria
Seeded tahini crackers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
poppy seeds25 g
-
chia seeds45 g
-
psyllium husks2 tbsp
-
sunflower seeds75 g
-
pepitas75 g
-
wholegrain mustard60 g
-
tahini55 g
-
golden linseeds (flaxseeds)45 g
-
salt½ tsp
-
egg1
-
gluten free flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
179 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
693.7 kJ /
165.2 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Falafel crackers
40 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Nut and seed butter
10 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min