Gluten-free goodness pastry

Gluten-free goodness pastry

4.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
310 g

Składniki

  • butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
    130 g
  • millet flour
    2 tbsp
  • potato flour plus extra for dusting
    150 g
  • brown rice flour
    90 g
  • white chia seeds
    2 tbsp
  • egg
    1
  • cold water
    1 ½ tbsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 310 g

Sód 177.5 mg
Białko 29.6 g
Kalorie 8520.3 kJ / 2036.4 kcal
Tłuszcz 121 g
Błonnik 21.8 g
Tłuszcz nasycony 69.9 g
Węglowodany 215.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...