Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free goodness pastry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
310 g
Składniki
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing130 g
-
millet flour2 tbsp
-
potato flour plus extra for dusting150 g
-
brown rice flour90 g
-
white chia seeds2 tbsp
-
egg1
-
cold water1 ½ tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 310 g
Sód
177.5 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
8520.3 kJ /
2036.4 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
21.8 g
Tłuszcz nasycony
69.9 g
Węglowodany
215.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.