Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free goodness pastry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
310 g
Składniki
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing130 g
-
millet flour2 tbsp
-
potato flour plus extra for dusting150 g
-
brown rice flour90 g
-
white chia seeds2 tbsp
-
egg1
-
cold water1 ½ tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 310 g
Sód
177.5 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
8520.3 kJ /
2036.4 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
21.8 g
Tłuszcz nasycony
69.9 g
Węglowodany
215.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min