Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
100 g białej fasoli, z puszki odsączonej (patrz wskazówka)
-
10 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki majeranku, suszonego
-
1 szczypta chili, mielonego
-
2 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)
-
1 ogórek kiszony (ok. 60 g), pokrojony w plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcja
Sód
1084.5 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1736.5 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kanapki z pastą z tofu
5 min
Cytrynowa potrawka z ciecierzycy i ryżu
50 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25 min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 min
Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
30 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami
35 min
Twarożek ziołowy
10 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min