
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
białej fasoli, z puszki odsączonej (patrz wskazówka)100 g
-
oliwy z oliwek10 g
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
majeranku, suszonego¼ łyżeczki
-
chili, mielonego1 szczypta
-
kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)2
-
ogórek kiszony (ok. 60 g), pokrojony w plastry1
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
415 kcal /
1736.5 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
60.9 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
1084.5 mg