Spiralized Tortilla

Spiralized Tortilla

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 slices

Składniki

  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
    500 - 600 g
  • onions quartered
    120 g
  • olive oil
    40 g
  • olive oil
    4 - 5 Tbsp
  • large eggs
    6
  • fine sea salt to taste
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 328.3 kcal / 1373.5 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 18.7 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 336.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...