Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Tortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 slices
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width500 - 600 g
-
onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
olive oil4 - 5 Tbsp
-
large eggs6
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
336.7 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1373.5 kJ /
328.3 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Surimi Stick Salad
15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Onion Pie
2 godz.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Breakfast Bread Pudding
50 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Marmalade Margarita
5 min