Spiralized Tortilla
TM6

Spiralized Tortilla

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 500 - 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), medium, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
  • 120 g onions, quartered
  • 40 g olive oil
  • 4 - 5 Tbsp olive oil
  • 6 large eggs
  • ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1373.5 kJ / 328.3 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
18.7 g
Tłuszcz
23.6 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
2.4 g
Sód
336.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy