Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Sesame Burgers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Burger Patties
-
stale bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
red onion quartered60 g
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
medium egg1
-
toasted sesame seeds50 g
Tahini Sauce
-
water40 g
-
tahini80 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Finalisation
-
olive oil2 Tbsp
-
burger buns halved and toasted6
-
rocket leaves for serving
-
avocado sliced, for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1254.5 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2564.8 kJ /
613 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
75.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Paneer Tikka Pizza
2 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min