Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Sesame Burgers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Burger Patties
-
stale bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
red onion quartered60 g
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
medium egg1
-
toasted sesame seeds50 g
Tahini Sauce
-
water40 g
-
tahini80 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Finalisation
-
olive oil2 Tbsp
-
burger buns halved and toasted6
-
rocket leaves for serving
-
avocado sliced, for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1254.5 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
2564.8 kJ /
613 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
75.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min