Urządzenia i Akcesoria
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Spinach Dumplings
-
frozen spinach thawed, drained and chopped (2 cm)200 g
-
onion quartered70 g
-
fresh parsley leaves only5 stalks
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
milk130 g
-
white bread, slightly stale cubed250 g
-
mozzarella cubed (1 cm)150 g
-
plain flour40 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
onion quartered100 g
-
garlic clove1
-
olive oil or to taste
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée10 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves chopped3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2760 kJ /
656 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Asparagus Risotto
45 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min