Spinach Dumplings in Tomato Ragout
TM6 TM5

Spinach Dumplings in Tomato Ragout

4.6 (37 ocen)

Składniki

Spinach Dumplings

  • 200 g frozen spinach, thawed, drained and chopped (2 cm)
  • 70 g onion, quartered
  • 5 stalks fresh parsley, leaves only
  • 60 g unsalted butter, cut in pieces
  • 130 g milk
  • 250 g white bread, slightly stale, cubed
  • 150 g mozzarella, cubed (1 cm)
  • 40 g plain flour
  • 3 medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground nutmeg

Tomato Ragout

  • 100 g onion, quartered
  • 1 garlic clove
  • olive oil, or to taste
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 10 g tomato purée
  • 1 tsp caster sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 100 g water
  • 250 g cherry tomatoes
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 fresh basil leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2760 kJ / 656 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy