
Urządzenia i Akcesoria
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (5 cm)400 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (4 cm)100 g
-
flaked almonds40 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sherry vinegar50 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves5 g
-
pumpkin seeds1 Tbsp
-
sunflower seeds1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366.8 kcal /
1534.5 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
26.1 g
Węglowodany
20.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
1001.6 mg