Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.5 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Soy Dressing
5 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min