Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.5 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min