Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.5 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min