
Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
36.6 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
469.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min