Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
469.5 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Rich Tomato Sauce
30 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min