Urządzenia i Akcesoria
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
halved walnuts80 g
-
garlic cloves2
-
1 pinch saffron threadsedible rose petals plus extra for garnishing2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions trimmed, cut in 3 pieces50 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.2 g
Kalorie
1048 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1 godz. 5 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.