Urządzenia i Akcesoria
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
900 g
Składniki
-
blanched almonds100 g
-
celery stalks cut in 3 pieces100 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh dill leaves5 g
-
cooked chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
ripe avocado cut in pieces (3 cm)1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 g
Sód
95.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
538.1 kJ /
128.6 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Sweet Potato Curry
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min