Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 804 mg
Alternatywne przepisy
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1u. 20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min