Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Portobello Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)6
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh lemon thyme leaves only4 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
olive oil plus 1 tsp80 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
Granny Smith apples diced (1 cm)100 g
-
garlic clove2
-
lemon juice50 g
-
soy sauce20 g
-
red pepper cut in strips150 g
-
green pepper cut in strips150 g
-
red onions cut in strips150 g
-
courgettes diced (1 cm)350 g
-
cherry tomatoes halved150 g
-
water600 g
-
quinoa well rinsed and drained250 g
-
onions quartered100 g
-
fresh turmeric (approx. 4 cm)1 piece
-
fresh root ginger (approx. 4 cm)1 piece
-
aubergines diced (1 cm)200 g
-
pumpkin seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
804 mg
Białko
12 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min