Urządzenia i Akcesoria
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
vegetable oilsunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sunflower oilsesame oil10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
794 mg
Białko
16 g
Kalorie
1809 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min