Urządzenia i Akcesoria
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
vegetable oilsunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sunflower oilsesame oil10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
794 mg
Białko
16 g
Kalorie
1809 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min