
Urządzenia i Akcesoria
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
sunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sesame oil10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
432 kcal /
1809 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
794 mg