
Urządzenia i Akcesoria
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed vegetables hard (e.g. broccoli, cauliflower, carrots, green beans, celeriac, mushrooms), cut in pieces (1 cm)500 g
-
mixed vegetables soft or leafy (e.g. onions, celery, spinach, cabbage, hispi cabbage), cut in pieces (3-5 cm)300 g
-
garlic clove1
-
sunflower oil20 g
-
water50 g
-
sugar10 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
peanut butter100 g
-
sesame oil10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
432 kcal /
1809 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
794 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min