Urządzenia i Akcesoria
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Spice Rub
-
dried onion flakes2 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
dried sage1 Tbsp
-
smoked paprika1 Tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Salmon and Salsa
-
fresh salmon fillets skin on (approx. 135 g each)4
-
olive oil for frying
-
fresh red chilli deseeded if desired, to taste½ - 1
-
spring onions cut in pieces (2 cm)5
-
fresh coriander leaves15 g
-
ripe tomatoes quartered480 g
-
fine sea salt½ tsp
-
tinned sweetcorn drained260 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
limes 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges3
-
2 avocados, small, slicedavocado large, sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
550 mg
Białko
33 g
Kalorie
2495 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
37 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Tuna Poke Nachos
30 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min