Urządzenia i Akcesoria
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
843.4 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1653.9 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min