Wersje kompatybilne
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 43.8 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 843.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1hod.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1hod.
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45min
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min