
Urządzenia i Akcesoria
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
395.3 kcal /
1653.9 kJ
Białko
20.2 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
43.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
843.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.