
Urządzenia i Akcesoria
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered300 g
-
port60 g
-
caster sugar20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
Greek yoghurt30 g
-
salmon fillet, fresh, skinless250 g
-
fresh thyme5 sprigs
-
fennel bulb¼
-
water250 g
-
coarse salt flakes5 g
-
rapeseed oil for frying2 tsp
-
sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)200 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
395.3 kcal /
1653.9 kJ
Białko
20.2 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
43.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
843.4 mg