Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough

Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • red onions quartered
    300 g
  • port
    60 g
  • caster sugar
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • fresh parsley cut in pieces
    10 g
  • fresh chives finely sliced
    10 g
  • Greek yoghurt
    30 g
  • salmon fillet, fresh, skinless
    250 g
  • fresh thyme
    5 sprigs
  • fennel bulb
    ¼
  • water
    250 g
  • coarse salt flakes
    5 g
  • rapeseed oil for frying
    2 tsp
  • sourdough bread sliced, (approx. 8 slices)
    200 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter diced
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395.3 kcal / 1653.9 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 43.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 843.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...