Urządzenia i Akcesoria
Leftover Chicken Kimchi Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
572.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Pears in Orange Syrup
30 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min