Urządzenia i Akcesoria
Leftover Chicken Kimchi Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
572.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Soy Dressing
5 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Tomato Soup with Burrata
35 min