Urządzenia i Akcesoria
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken legs, skin on6
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red pepper cut in pieces180 g
-
tomatoes quartered300 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
olive oil40 g
-
garlic clove2
-
cashew nuts50 g
-
dried apricots thinly sliced50 g
-
flaked almonds50 g
-
raisins50 g
-
onion50 g
-
saffron (approx. 15 threads)¼ tsp
-
water1300 g
-
quinoa150 g
-
frozen green beansgreen beans300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1083.9 mg
Białko
65.5 g
Kalorie
4473.9 kJ /
1069.3 kcal
Tłuszcz
71.3 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Aubergine and Lentil Salad
40 min